← Översikt
ACRE AB logo
ACRE AB cover

Välkommen till ACRE AB!

ACRE AB startades 2002 och har sedan starten haft ett tydligt mål

– det ska vara enkelt och tryggt för Er att anlita oss! Det är lika viktigt idag som då.För att nå upp till våra kunders högt ställda förväntningar på oss jobbar vi ständigt med vår företagskultur, förbättringsarbete genom våra ISO certifieringar och externa och interna utbildningar. Allt för att kunna möta våra kunders krav och behov. Våra fyra ledord bygger på vårt namn ACRE. Ledorden är ledord för våra medansvariga på företaget och dessa skall genomsyra verksamhetens alla delar och de är:


ANSVARSFULLA

Redan när man ser ACRE för första gången skall vi ge intryck att vi tar ansvar, och när man som kund anlitar ACRE skall man känna att man blir bemött på ett ansvarsfullt sätt. Våra kunder skall känna trygghet och tillförlitlighet genom alla projekt. Därför har vi inte medarbetare på ACRE utan medansvariga.


CERTIFIERADE

Vi på ACRE har valt att ISO – certifiera oss för våra kunders skull. När man anlitar oss skall man känna trygghet. Trygghet i att vi ständigt aktivt jobbar med våra kvalitetsmål och att alla medansvariga tar ansvar för att minska vår miljöpåverkan. Vi skall ha ett globalt synsätt på vår miljö där vår del sätts in i ett större sammanhang. Det är tillsammans vi gör skillnad.


RUTINERADE

På ACRE har vi skickliga, rutinerade och yrkeskunniga medansvariga.

Alla kunder har olika behov av kompetens och därför är det viktigt för oss att vara lyhörda, flexibla och att personalen har rätt utbildningar. Att vi har rätt medansvariga på plats för en viss arbetsuppgift säkerställer att våra kunder får sina projekt rätt utförda. Vårt säkerhetstänkande i alla delar av projekten skall genomsyra alla våra uppdrag, stora som små. Kunden skall alltid känna stor trygghet när ACRE utför ett projekt.


Proffs på träd! Arboristtjänster, trädfällning, beskärning, flisning stubbfräsning m.m

Använd rutavdraget!


För privatkunder & företag

Trädfällning & trädvård


Välkommen att kontakta oss!

Telefon:  010 – 333 10 40 Jourtelefon: 072-71 333 65

Mail:info.boras@acre.se


Besök gärna vår hemsida


Dela