← Översikt
LTMA Group AB logo
LTMA Group AB cover

LTMA Group AB

Katrinedalsgatan 13A

0734073445info@ltmagroup.seHemsida

Välkommen till LTMA Group AB!

-Trygg och Personlig Städservice i Borås!


Vi är ett passionerat team av städexperter som brinner för att skapa renhet och trivsel i varje miljö vi berör. Vår historia började med en vision om att erbjuda mer än bara städtjänster – vi ville göra en verklig skillnad i våra kunders liv genom renhet och omsorg. Med åren har vi vuxit och utvecklats till en pålitlig partner för både företag och privatpersoner när det gäller städning och underhåll. Vi är stolta över att ha byggt upp ett starkt rykte för kvalitet, pålitlighet och omtanke i vårt arbete.


Vad skiljer oss från andra städföretag? För det första är det vår passion för vårt arbete och vår strävan efter att leverera enastående resultat varje gång. Vi tar oss tid att lyssna på våra kunders behov och önskemål för att skapa skräddarsydda lösningar som passar just dem.


Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster som är skräddarsydda för att möta dina specifika behov. Oavsett om det är kontorsstädning, hemstädning, fönsterputsning eller specialiserade rengöringsprojekt, kan du lita på oss för en professionell och noggrann service varje gång.


LTMA Group erbjuder pålitliga städtjänster för både privatpersoner och företag i Borås och omgivande områden. Med oss får du alltid ett tryggt och personligt bemötande. Vi vågar lova att du kommer att bli positivt överraskad av vår service.


Kontakta oss idag och upplev skillnaden själv!

E-post: info@ltmagroup.se

Telefon: 0734-07 34 45


Besök gärna vår hemsida


Dela