← Översikt
Markjobb i väst AB logo
Markjobb i väst AB cover

Markjobb i väst AB

Draered Bergsgården 1

070-3272994Hemsida

Välkommen till Markjobb i Väst!
Markjobb i Väst drivs av mig Johan Belfrage. Efter ett antal år som anställd på Rångedala Grus AB och Tranemo Trädgårdstjänst AB beslutade jag att starta eget 2004. Markjobb i Väst utför uppdrag till dig som privatkund och till dig som företagare. gör alltid det yttersta för att du som kund skall känna dig nöjd med både vårt bemötande och utfört jobb.

Efter de år som jag varit verksam har jag skapat ett brett kontaktnät med andra företag i liknande branscher. Detta innebär att man alltid har någon att ta hjälp av om våra egna resurser inte räcker till.Några av de företag som vi jobbar åt är: Svensk Markservice, Vogler Sverige AB, Tranemo Trädgårdstjänst AB, Fjälebo Entreprenad AB.  


Vår specialitet är avloppsarbete och husdräneringar. För din säkerhet har vi genomgått diplomutbildning av enskilda avlopp och finns därför med på Avloppsguiden. Vi har ett tätt samarbete med Baga Water Technology, Fann Va-teknik AB och Conclean. Vi är auktoriserade av Baga, Fann och Conclean för att trygga dig som kund och vi lämnar dig som kund 10 års funktionsgaranti tillsammans med våra leverantörer. 

Läs mer om våra tjänster här 

Vi hjälper dig med allt från planering/projektering till färdigt jobb.

 

Välkommen att kontakta oss för vidare information och offertförfrågan!

Telefon:  0703 – 27 29 94

E-post: johan.b@markjobbivast.se


För mer info besök gärna vår hemsida

Dela